Några bilder på allt möjligt!

Glöm mitt face......:S

Godnatt!

Godnatt bloggen! Lägger in ett inlägg kanske imorgon annars på måndag ellr söndag:) kram//Tyra


Harry Boy

Idag red jag Harry, han hade inte ridits på länge så han var lite flåsande nästan hela tiden. Men han lyssnade hela tiden på spöt och skänken, som var bra! Lägger ut bilder bär jag kommer hem till Stockholm :) kram //Tyra


Paus

Japp, jag tar en paus i sommar från bloggen för som ni har märkt så har jag inte riktigt tid att skriva varje dag men jag kommer tillbaka efter sommaren och då så blire mkt bloggning!

Hihi! :D igen!

Här kommer lite bilder på min kan ni (kanin) Lakritz! ;D

Godnatt!


Hihi! :D igen!

Här kommer lite bilder på min kan ni (kanin) Lakritz! ;D

Hööks

Igår var jag och mamma på Hööks och vi hittade massor med fina grejor(bilder kommer). En grimma och grimmskaft, med färgen Rosa som var super gulligt. Sen ett grönt pannband, som var super fint! Och äpple och kanel goooodis(häst godis). Sen köpte vi massa hund saker till min mormors hund;P Hoppas alla har en riktigt bra sommar! //Tyra


Skriv!!

Era blogg namn i kommentarerna. Just nu läser jag bara 5 bloggar<3 //Tyra


Hihi! :D

Kan ni gissa vad jag har fått? En ledtråd är så här. De två första orden i inlägget sätter ni ihop och sen får ni flytta lite på bokstäver så kan ni nog gissa i en kommentar! Ge mig tips också på vad min egna blogg ska heta eller om jag ska ha Jullanwe.blogg.se! Bilder på saken kommer! :D

Lite bilder:)

 

Skit väder

Hatar skit väder,särskilt på sommarn.


Helt fel!

Det blev helt fel i Tyras inlägg! Jag slutar inte blogga här utan jag ska skaffa en till blogg! Och Tyra, jag är i Östergötland så vi kanske kan träffas! Yeeey! ;)
Fick låna Johanna mosters och Daniels systemkamera! Lyckades ta 500 bilder tror jag! ;) Red även Stelpa första gången sen jag tog av gipset igår! :D Kom med förslag på nytt namn till min blogg!

Helt fel!

Det blev helt fel i Tyras inlägg! Jag slutar inte blogga här utan jag ska skaffa en till blogg! Och Tyra, jag är i Östergötland så vi kanske kan träffas! Yeeey! ;)
Fick låna Johanna mosters och Daniels systemkamera! Lyckades ta 500 bilder tror jag! ;) Red även Stelpa första gången sen jag tog av gipset igår! :D 

Kul planering:)

Hej! Idag ska jag och familjen åka ut till landet och bo där hela helgen. Kommer bli super mysigt! På onsdag åker jag till Småland för att rida i 3 dagar. Längtar super mkt efter som den hästen jag ska rida har jag inte träffat sen i vintras! Det kommer bli super mysigt :) //Tyra


hej......

hörde att Julia slutar blogga här... tråkigt men hon känner ju för det så. kommer ett till blogginlägg snart.....väntar på blogg.se appen....

Lite

Lite snabbt men jaja!


Tjabba dooo

Snart kommer en video med lite information och saker! ;P
 

:)

sommaren har aldrig varit bättre känns det som! imorn ska jag till grönan med familjen typ. ska kolla med kompisar om nån vill gå istället:) sorry för dåligt bloggande men håller på att fotografera så mkt som möjligt.
Paaris<33

Tävlar


GJ

Ingen bra rubrik! Har tråkigt, måste ut! Bloggar mer nu när blogg.se appen fungerar igen! ;)
Haha!

Linköping

Sådär. Jag hatar att blogg.se appen inte funkar. Då skulle vi ju ha mkt bättre uppdatering! Just nu sitter vi på väg t Linköping. Igår så åkte vi hem t stockholm för att mammas pappa (känns inte som morfar) fyllde 70! Idag är vi på väg tillbaka t Linköping igen. Mer uppdatering kommer! Men nu tänkte jag att ni skulle få en liten bildbomb! ;)

hej!

Nu har jag kommit hem från gotland och ska snart ladda upp massor med bilder. red inte nåt som var tråkigt men det känns som jag har gjort allt annat man kan göra....(hemma hos dom) "dom" är en av min familjs närmaste vänner.
 
Saknar alla mina vänner just nu som in i bomben. Hoppas jag kommer få träffa några igen....

Åh nej!

Ledsen för värdens sämsta uppdatering men jag har ingen uppkoppling här i Linköping! Jag vet däremot inte varför Tyra inte bloggar! :/ Vad gör ni i sommar då? :) Jag tog av mitt gips igår! Yeeey! :D Bilder kmr! 
Idag så har jag tränat agility m Millan (mormors o morfars hund) och sen badade jag och ryktade och tog hand om min Stélpa! :) Hejdå! Ska försöka hålla bättre uppdatering så att vi inte förlorar så mkt läsare som vi har gjort nu! :(

Tävlar

Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-.
:)


Min häst i sommar!


Vaknat

Jag vaknade för ca en timme sedan och nu har jag ätit frukost och så vidare. Idag någon gång efter 12 typ ska vi ner till Linköping. Måste göra lite saker först. Vi måste gå ner till källaren och hämta en sak, vi måste lämna tillbaka en film på buylando, låna om bibloteksböcker och mamma ska till frisören.
 
Ja, så var det med det. Bloggar när jag hinner! :)

Miss this horse

Älskar dig mest av hela mitt ♥.
 
 

Halu, halu! Nu har jag packat till Linköping. Hihi, nu i veckan kommer jag att få ta av mitt gips!!!!!!! :D Äntligen får jag röra på armen! Japp så är det.
 
Onsdag: Vi åkte hem och det var inte så mycket mer sen än att Tyra sov över hos mig och vi spelade sims till 2:00.
 
Torsdag: Tyra o jag spelade lite Sims och lite annat. Sen gick jag o Pea hem till mamma för pappa skulle göra en annan sak och åt och tittade på film.
 
Fredag: Jaa, vad gjorde vi då? 
 
Lördag: Inget särskilt!
 
Idag: Jag och pappa var ute o träna Cash med agility grejer och det gick faktiskt bra!
Imorgon åker vi till Linköping! Yey!
 

Hejdå!
 

RSS 2.0