Idag

idag har jag varit på NK,Hm och Zara! Fick fiiina nya grejer:) imorgon åker jag och mamma till Gotland och Elis och Pappa åker idag med vattenflygplan :S känns lite reskabelt(stav!?) fast jag gjorde det förra året:) Jag och mamma åker båt. Vi sak bo hos några kompisar:) när jag kommer dit bombar jag nog med bilder eftersom jag inte har några här:) nu är det sista juni så nu får solen komma fram ännu lite till. Jag vill bli bruuuun!! Nt fejk brun utan riiiiktigt brun.....;) Saknar stallet så sjukt mkt....får hoppas att Swartlingskommer upp till förväntan nu:)

Halu

Halu, Halu. Idag har jag... Vad har jag gjort? Inget faktiskt. Hejdå!

Gallerian

Japp, idag var jag o Pea i Gallerian. Shoppade inget speccielt. Orkar inte skriva långt idag! Ledsen, men så kul att vi ska t mormor snart i en månad! Kanske inte blir lika mycket uppdatering dock :(
Inte fin bild direkt.

One direction

Har kommer några av mina favorit låtar!
One Thing
I Should Have Kissed You
More Than This
Gotta be you

Mys

Mys m familjen nu! Imorgon ska jag o Pea t Gallerian! :) Skriver ngt långt snart! LOVAR! ;)
Kommentera vilken text som är snyggast!

Hej och Hallå!

Hejjj! Har sovit över hos Julia som jag har sagt och det var väldigt kul! Under sommaren blir det ej inte så mycket bloggande för jag kommer inte ha tid men lite kan jag nog få in!
 
Igår så propade vi oss fulla med Gott och Blandat! Men sen så såg jag en stoooooooooooooooooooor dumle förpackning som Linnea hade vunnit på Liseberg....Man känner sig lite hopplös vid detta tilfälle när man bara har den godisen vid namn Gott och Blandat..... :D
 
Har nån någon aning om Båstad Ridskola/Ridklubbs hemsida ser ut och hur man letar upp det :) 
 
Skulle gärna villa att ni kommenterar så mkt som möjligt= mer bloggande i sommar ;)

Hallåjsan!

Hallå! Här sitter jag o Tyra! Jag skriver inlägg om igår senare så att jag hinner skriva långt :D Jaha, hejdå!

Dobidoo

Hejsan! Jag tänkte fråga Tindra om hon kanske kunde göra lite mer saker på designen men jag säger inte vad. :)
Vad tycker ni om det?
Idag ska vi åka hem, stannar i Borås vid det stora Hööks, kontoret. När vi kommer hem kanske både jag och Tyra bloggar tsm :) Så, vad ska jag nu skriva... Hmm. Hejdå!
 
(ps. vilken slags text?)
Kommentera svar!
 

hejj!

Sitter här med Julia och skriver :) Ska sovaöver :D Jag och Julia kommer nog säkert skriva mer under kvällen men nu ska vi gå ut med Cash! 

Så jobbigt

Så jobbigt går inte att ändra men morgon inlägget kommer 23:12 ikväll istället! Jag ska skriva mer ikväll om resan (inte framme än). Hejdå! :)

Ojsan

Det skulle komma upp ett inlägg imorse men det kommer ikväll istället så tänk att det var imorse istället. ;) Vi är i bilen på väg hem nu!

Liseberg

Jaha, idag (26 juni) så har vi varit på Liseberg. Jag var lite stressad och nervös och så för gipset. Men det gick bra! Nu börjar jag från början av dagen då! :)
Ca. 12:30 Vi kom dit, de öppnade inte förräns 13:00 de snåljåparna! ;)
13:00 Mattias våran kusin som jobbar där kom och gav oss fribiljetter så vi slapp köa och betala inträde. Lyckos! 
Vi gick in och betalade åkband. Sedan så gick vi till flume ride och där köpte vi regnponcho till min arm så den inte blev blöt! :) Vi åkte flume ride 2 ggr. Riktigt härligt väder och svalkande attraktion! Sedan gick vi t Balder men jag blev riktigt nervös så när vi skulle sätta oss blev jag jätteosäker! Men jag ville ju så gärna så jag satte mig och vi åkte upp. Vi åkte så att man hade en bilväg precis bredvid Balder uppförsbacken som är jädrigt brant o lång! Sedan kommer ju 70 graders backe neråt som man får en rejäl kick av! Jag tycker det är underbart! Sedan gick vi till kållerado och jag fick ta på regnponchon igen, bu! Men det var ju kul. Sedan gick vi förbi milkshaken (nytt spel) som Mattias jobbade i och sa hej! Sen så åt vi, jag åt plättar, mums! Sedan gick vi vidare till Lisebergsbanan som man kunde se hotellet ifrån, läbbigt! ;) Den är mycket mer avslappnande än Balder men det blev inte tråkigt ändå. Ehh, sedan var det nog så att jag och Linnea åkte slänggungorna och sen så spelade vi spel och handlade lite där. Sen så åkte vi till farmor och hämtde upp henne och sedan begav vi oss iväg till Gunilla (faster) och Dan (hennes man), där Cash hade varit under dagen. Senare efter middagen så gick jag och Dan på en liten prommis med deras hund Bessie och Cash. De badade och träffade en annan hund som Bessie brukade leka med. Det var nog allt jag kunde berätta. Och medans jag har skrivork nu så skriver jag nog nåt tidsinställt t imorrn! Godnatt!

Sorry!

Ledsen för dålig uppdatering men ska försöka förbättra det! Här kommer ett litet längre inlägg om vad vi gjorde igår! Taget av storasyster Linnea (ponieriders.blogg.se).
 
Hejsansvejsan  
Tråkväder...Idag hade vi en liten rundtur i Göteborg. Vi har ju varit här förut eftersom att vi har släkt här men pappa har vuxit upp har också så vi åkte med bilen och hade en "rundtur" i de områderna. Jättemyysigt faktiskt 
 
Jag kan ju berätta lite om våran rundtur men det kanske inte är det roligaste att läsa. 
Vid 12.30(parkeringstiden gick ut då)  åkte vi från hotellet. Från början åkte vi runt lite inne  i själva göteborg, bara körde runt lite,  sedan åkte vi ut från gbg city och ut till nåt ställe där pappa hade haft vindsurfing lektioner, sommarjobbat där alltså. Kollade lite där. Efter det gav vi oss iväg mot smithska udden, en badplats där jag och Julia har varit med våran moster o mamma. Pappa har såklart varit där under barndomen oså. Vi satt kvar i bilen o bara kolla ut lite på klipporna eftersom att det spöregnade. Efter det så åkte vi till en annan badplats vid namn Näset där vi parkerade och hoppade ur bilen. När man hade gått nerför en backe så kom man till en väldigt fin sandstrand som var omgedd av klippor, så att man kunde vara på både klipporna och stranden, det brukar vara väldigt mycket människor där men inte idag, det kanske man kan förstå pågrund av regnet. Cash blev såklart överglad och badade medan jag och Julia vadade lite i vattnet. Vi klättrade lite på klipporna och bara njöt en stund. 
Sedan åkte vi iväg till ett område där pappa växte upp de första åren av sitt liv och fick se lite av det. Bla. en Ishall, skola, hus o sånt. 
Sedan åkte vi och kollade lite i Mölndal, kollade lite grejer där pappa varit o växt upp på olika sett. Vi åt och sedan kollade vi mer. 
Vi kollade massa grejer...som ni kanske förstår. 
Det som jag tyckte var ganska kul var att vi tittade på den ridskolan där pappas systrar(o lite pappa, han red där när han var ganska liten, sen ville han göra annat) red. Så det var ganska kul, sedan var vi och tittade på ett stall där de hade häst sedan eftersom att pappas äldsta syster köpte loss en häst från ridskolan. Väldigt kul faktiskt 
 
Skönt att ha en ganska lugn dag, nu ska jag sätta mig och skriva tidinställt tills imorgon eftersom jag kommer befinna mig på Liseberg, ska se om jag kan slänga in nåt inlägg men ett tidinställt blir det iallafall. 
 
En gammal bild på Joe, hästen som pappas syster köpte. 
  
 
Sådär lite bättre!
 
 
 
 

JHHHHAHUUANSJZNJBGVBADJSLGWHJDBUHBEHJLKCJNUJICGAYUEBYUWCTVIUHAUBNCEIUWGCVYHLBCVYHAEUCBAPDGuhueaciugbrhchdjsjcndlföädjfldjujskuggvebdknhnnmcidbnjudfs,clhncghksgxbbgcgffFSHMJMhggsmhbxggzbbgsgxbnxjhffvcbchbxvsbxghhmabgdggknjjhjhnnbchepoogj.
Förstod ni? Jag tar det igen fast på svenska.
Idag har vi varit på pappas lilla guide runt gbg. Han visade oss vart han bodde när han var liten och vart hans ridskola och storsyrrans häst fanns. Vi åkte omkring och så fick vi höra en lång historia om hans barndom. Han tyckte bara att det var kul om han fick galoppera. Knäppa killar är... ;) Så hur har er sommar varit hittills? Jag har ju lite tråkigt pga gipset. Igår råkade det läcka in vatten från poolen. Tråkigt men det stinker eller är i alla fall inte sönder. Bye bye! :)

ÄR SUUUUUPER GLAD

Pappa har skaffat båt så nu kommer jag var mkt,mkt i skärgånden:) Har inte fått nåra bilder men snart kommer det:)


Annars är jag inte super glad när det gäller Paaris.....Men han kommer nog få ett paradis i Båtstad(stav?!)......

Heej!!!!

idag ska vi typ bada i takpoolen och sedan t farbror! wohoo!

Hej!!

Kommer försöka blogga så mkt så möjligt i sommar!
 
//Tyra

Here I am

Japp, här är jag. Vad gör ni? :) Har lite tråkigt. Vill bada i en pool! Här i Gbg är det okej väder. Här kommer bilder från mig och Tyra! :D

Godmorgon eller vad man ska säga

Igår var vi hos vår faster då. Vi ska dit idag igen och igår badade jag. Ledsen om det inte blir mer uppdatering från mig idag! :(

C2(kommer fler bilder min dator laggar) ;)

 

Godmorgon!

Nu så har vi ätit frukost! Mums! Idag ska Cash få lekdag m fasters hund i sedan kmr kusinens hund! Det finns en takpool här! Woho! :) Blogggar efter allt! Hejdå!

Gbg

Lite bilder då! Fönsterutsikten!
 

Snart!

Snart kommer bilder från gbg!

vill......

ni se C2? asså på bild??

Saknar Paaris.....


Hej allihopa!

Sorry för dålig uppdatering......Har varit på ridläger:) det gick bra! jag red en häst som heter C2(Charlie II) och han var huuur söt som helst:D <3 Vi red 2 gånger per dag och jag var där 3-4 nätter ungifär(stav?!) Super kul att ni läser min och Julias:'D <33

Nästa stopp Gbg

Nästa stopp Gbg! Nu blire skoj! 3 timmar till! Blää! Orkar inte! ;)

Första stopp Linköping! :)

Mot Linköping nu! Lyssnar på radio nu heartbeat eller vad den nu heter spelas. Bloggar senare, Cash har fått nytt koppel, grisöra och ny leksak! :) Hoppas Röding mår bra!

Benjamin

Liten video på våran Islandsunghäst härå! :)

Kommentera!

Snälla kommentera! Blir så mycket roligare att blogga då. Snart ska jag äta frukost! Skriver när vi åker! :)
 

Låt tips

Lite låt tips från mig då:

Tv

Tittar på tv och har packat! Imorgon drar vi! :D <3

Gbg

Jaha, ingen av oss har orkat och kunnat blogga på länge nu då, förlåt för det. Idag så åkte Linnea och mamma ner till Linköping med Röding! :) Hoppas han får det bra medans vi är i Göteborg! Jag, Cash och pappa åker imorgon förmiddag/eftermiddag och hämtar upp Linnea på vägen. Det är första gången Cash är i Gbg och första gången han bor på hotell! Det blir nog mycket uppdatering från gbg och massa bilder! Jag kommer att blogga på vägen också! ;) Hoppas att man kan åka mycket på Liseberg även om man har brutit armen ;) Cash får träffa farmor och hennes katt tror jag i alla fall farmor. Sen ska han få träffa Bessi/Bessie (vet inte hur det stavas) som är våran fasters hund. Bloggar mer imorgon då! :D

Dagen

Dagen har varit bra, har först åkt till stan för att prova röst till dubbning och sen så köpte vi glass och jag åkte till stallet för att säga hejdå till honom för att han är såld! :( Hejdå!

Sådär

Sådär, nu har jag lite mer ork för inlägg. Jag tänkte göra tidsinställda videobloggs inlägg istället så att jag slipper skriva allt. Här kommer första och andra videon!

Hej alla bloggläsare!

Idag regnar det.....Som inte är bra....FÖR DET ÄR SOMMAR!!!!
Iaf igår åkte Phantom och Maxim hem :( Hoppas alla som tyckte om dom mår bra!<3 :) Nu kommer Paaris,Glilas,Kyra, La Kim, Joker och Röding få jobba så sjukt hårt...:((((( Dom kommer helt enkelt vara helt slut..:(

Kommentera?

????


Tjenare<33

Ska dra till Karlstad imorgon= Hejj Gladiatorer!

Bilder ;)



Ledsen att jag är lite oaktiv

Ledsen att jag är oaktiv! :( Tycker att det är jobbigt att vara sjuk!

 

hejj!!

Vilka namn skyltar tycker ni att vi ska ha?

Tack Tindra!!!

För den fina designen och dom fina namn skyltarna!

http://ponieriders.blogg.se/
http://ponieriders.blogg.se/
http://ponieriders.blogg.se/
http://ponieriders.blogg.se/

Igår

Igår på ridnigen var det Hurri Skurri....Vi hade med Phantom och Röding! Vi var i lag och den som var bäst  på banan vann:) först började jag och Hedda på Röding....Han var så sjukt pigg och taggad.....som inte jag gillar men.....VI VANN!

Sedan bytte vi så jag,Hedda och Alex var på Phantom ,det gick lite sådär....Han sprang iväg med mig så jag ramla av...jag kan säga att jag grät mest för att det inte var Paaris jag ramla av och det var sista chansen för mig att rida honom! iaf så Ellinor hoppa in som mig.....och det var roligt för Phantom bockade så Ellinor oxå ramla av :'D det såg super kul ut! igentligen hade vi tre avramlingar eftersom Annie ramla av Phantom för hon satt inte upp( hon mer låg på honom) och han började springa....det såg oxå sper kul ut....:'D

Paaris...


 

Hej!

Idag ska jag packa till rid-läger på måndag för jag är i Karlstad hela helgen....Ska träffa gladiatorerna!! =D Ses!

Godnatt!

Good night! Sleep well! :)

Känns....

Sjuk av ledsamhet....idag var den sista gången jag ens fick se Paaris i hans box och jag fick inte rida honom.....Känns super deprimerad över detta!! Och så måste Phantom göra det värre och göra så jag ramla av....Just nu har jag ingen poäng med livet....Hoppas ni förstår ni hur mkt jag älskar Paaris....För han är världens bästa häst!<33
Paaris världens bästa häst!<33

Vill så gärna!

Gud vad jag vill till stan o shoppa, jag vill till hööks! Jag hatar att vara sjuk och ha en bruten arm!!!!! :(

Tack Tindra

Tack Tindraför design och header!!!! :D
 

Godmorgon!

Ska dra och äta lunch med pappa och sen ska vi till Hööks! Ska kolla på tipsen från heaq.blogg.se! Dom såg ur snygga ut! Sen till stallet och rida lite och sen chilla med pappa och Elis(mamma är i Norge)!

Yey!

Yippie! Nu hade vi 29 unika besökare igår! Tack för alla kommentarer! Skriver säkert under dagen! Jag mår bättre idag och hade 37,7 grader. Hejdå!

Arvákur

Godnatt alla människor!


Godnatt!!!!!!!!

Sov gott! bloggar imorgon om jag orkar!

Andra bloggar!!!!!

http://ponieriders.blogg.se/
http://alexandramarlevi.blogg.se/
http://heaq.blogg.se/
http://forevertogetheer.blogg.se/
Titta på dom här!! Dom ägeeer!<3

Trött

Trött, orkar nog inte blogga mer idag. Godnatt!


Kommentera???

Snälla kommentera mkt,mkt! det blir roligare att blogga dåå!!!!<3

SOMMAR LOOOOV!!!!

Sommar lov...en av dom skönaste känslorna i livet!! Håller ni inte med??;)<3

Hrokkin


Paaris
                                                                    

Kommer en ny design:)

Julia sa att du blir en ny design snart så vi får se vad hon hittar på:)

Tycker lite synd om mig själv

Jag tycker lite synd om mig själv som har 39 graders feber och inte fick vara med på skolavslutning :(

SKOLAVSLUTNING!!!

Idag slutar jag skolan!!!!!!!!:'D Är så sjukt glaad!!!:) <3
Imorgon ska jag hem till Julia och sen ska vi till stallet:) Jag ska rida(vet inte vem eftersom det har flyttat några ponnys) som inte är så kul......för det är typ den näst sista gången jag får rida Paaris...:'(
Paaris<33 :'(

Oj

För typ 3 timmar sen stod det att vi hade noll unika besökare och inga sidvisningar, men nu hade vi igår 64 sidvisningar o 5 unika besökare, idag hade vi 8 unika besökare och 32 sidvisningar typ. Undrar lite om något är fel :/

Hejjsan Svejsan!

Vi har inte så många läsare men det skulla vara roligt att ni kommentera! !<3

Kolmården!!!


 
Idag var jag på Kolmården med 3 andra klasser:) det var super kul! Imorgon är det skol-avslutning och på Torsdag får jag träffa Paaris igen!!

Sick

Jag har 38,7 så jag kan inte göra något. :( Jaja, tråkigt men så är det! :'(

Dikt till älsklings Hrokkinn

Hrokkin, Hrokkinn
Du var en ängel, du fall ner från himlen som en brun islandshäst,
Hrokkinn, Hrokkinn du var ju bäst.
Nu åkte du tillbaka till himlen din och träffade dina polare och resten sen
Hrokkinn, Hrokkinn av dig fanns det bara en
Den bästa, den sötaste, en änglaislandshäst
Det var du lilla häst som är bäst.
Jag saknar dig så även om du trampade på min tå.
Du var seg men pigg med
Du kunde även slicka av en sked.
Du kunde några trick, 
jag älskade dig
Men nu försvann du ifrån mig,
Jag har lärt mig grejer sen du dog,
Hrokkinn, Hrokkinn jag förstod, jag satt och grät men inte att jag log.
Du var allt jag hade,
<3 Saknar dig lille gubben. <3
u:Stélpa
E:Hrókur



Hrokkinn

Love u

Om du vill...

Så får du gärna länka till oss på facebook, din blogg mm. :)

Kan du prata?

Kan du prata? Det kan knappast jag, sitter bara här och har tråkigt. Imorgon ska vi ha skolavslutning, det kommer ju verkligen gå bra! :( I sommar hade ju jag planerat så mycket men det förstördes nu. Jag skulle egentligen på ridläger om fyra dagar men det får jag i augusti istället. Iallafall någon gång som jag får åka på mitt första ridläger. Jag bytte linda eller vad man ska säga på gipset igår efter att vi var hos läkaren och röntgade så att det såg bra ut. Nu är det blått gips och läker fint. Jag bloggar säkert mer idag! Hejdå!!!!!

Host host

Hej! Godmorgon ni, jag ligger i soffan och hostar. Jag är förkyld. Hur mår ni då? Jag mår inte så bra och har pyttelite feber, men imorgon, på skolavslutnigen, då så måste jag vara frisk. Här kommer lite bilder på några ponnier och så vidare:
Paaris
Frida


Mormors islandshäst Stélpa som jag rider till nu när hon inte har blivit riden på 10 år!
Tyra o Paaris


Jag och Zigge när jag fick min första placering, det var i hoppning.

Tävlar

Är med och tävlar! Se inlägget här!

Fan också...

Sverige gjorde första målet och sedan kmr Ukraina och förstör allt.
Bajs också!
Förresten vad tycker ni om designen? Fixar lite proffsigare sen.

Snälla!

Kommentera fast bloggen är ny!!!<33

Failade med förra....Bilder kommer här!

!

Sprid vidare!!!!!

Förra veckan blev en häst på Orust knivskuren och fick avlivas, inatt blev ett 6-dagars föl skuret från Brastad så de dog. Nu är det dags att hålla hästarna i närheten och hålla koll för nu är dom inte långt ifrån, håll koll, hjälp oss i detta område och SPRID DETTA VIDARE!!!
Länka på FB, DV, Bloggar, överallt måste detta finnas!
Hästskärare på G igen…..


Välkommen!

Hej och välkommen till våran blogg! Vi ska fixa design och header snart! Medans ni väntar på det så ska vi iallafall blogga! Här kommer lite bilder på mig (Julia). 

Här är min familjs hund!

Våran ridskola Östermalms ridskola ska läggas ner så jag kommer tyvärr inte få rida där något mer men min storasyster har köpt en ponny därifrån som jag får rida. Hejdå!

Hejj!

Red idag på Paaris! Gick bra faktiskt:) han lyssnade bra på min sjänkel(stavning) och vi red ute! :D sköönt väder asså:) i slutet red jag utan spö(inte van) och det gick bra ändåå! super nöjjd:'D

Iaf i lördags var både jag och Julia på övernattningen! Vi lekte lekar och sånt till kl 00:00 och typ somna 3? vet faktiskt inte riktigt....
På söndagen gick jag ner till stallet tidigt och träffa Frida som skulle rida Paaris:) Vi borsta av honom och sen följde jag med när hon och Hedda red:) Hedda red Donaldo(som hon var nöjd över). Sprang efter och förstörde mina VITA converse.....inte kul....


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0