Godnatt!

Godnatt läsare! <3 :)

Godmorgon!

Hejsan! Ska snart dra till skolan men hade lite tid över så tänkte slänga in ett inlägg! ;) Godmorgon och ha en bra dag!



Hejjj!

Idag var jag i skolan och gjorde typ inget tills skolan sluta då jag gick hem till min kompis. Saknar alla från ÖR och hoppas vi kan träffas någon gång! Jag har varit lite upptagen men nu är jag tillbaka från pausen! Ser att Julia är tillbaka så :) Komentera gärna så kommer snart mer bilder! :)

Hejsan

Idag var jag på Swartlings igen! Börjar om en vecka! Jippi! :D Ngn som vill läsa så långt som jag har kommit på min roman? (Svara i kommentar!)



Vart är Tyra?

Vart är Tyra? Varför bloggar hon inte? :(

Hehe

Jag hinner inte fixa med videorna idag så får se när det blir av! Hehe. Ska försöka hinna med det snart. Idag så hade vi fika med mammas pappa och våran kusin. Sen så var jag på Swartlings och tittade. Fint det blir! Nymålat och supersöta ponnyer! Myyysigt! Ses imorgon! Godnatt!

Hejsan!

Hur har eran sommar varit? Jag har haft det riktigt skönt! Vi har varit på Cypern nu sista veckan och slappat! Skööönt! Jag tänkte starta med att visa lite videor här på bloggen som jag gjort under sommaren! Titta och, ehhm ehm, vad man nu ska säga! ;) <3 De kommer imorgon! hehe.

Kommer!

Kommer tillbaka från bloggpausen nu! :) Börjar imorgon.

PÅ SÖNDAG!

Åker jag till Haninige.....Och gissa vad jag ska göra där?! ♥ :D  RIIIIDA PAAAAARIS♥♥♥♥♥♥ Är så hiiiimla glad för jag har sett på facebook att han är en helt ny hääst♥ :) Sorry att jag dampa lite i inlägget blev bara suuper glad :D ♥
 
 
 
Saknar dej oxå Maxim!♥

Skolan....

Börjar snart.....//Tyra


.

Tråkig vecka denna vecka ska bara chilla typ för mamma och papp jobbar hela veckan och Elis är på läger..... På söndag åker jag till Haninge med Frida och ska rida lite (: kommer bli super kul för dom säger att han är numera pigg än lat :D så jäkla glad fö Paris skull att han har det bra med Norman:) //Tyra


Ska bara säga...

Ska bara säga att jag inte åkte på ridläger! Ångrade mig lite så kommer inga bilder! :( 
Men jag kommer tillbaka 22 augusti! (Alltså på bloggen! ;))
Ska skriva ner också ett meddelande som är ett kedjemejl som jag har fått några gånger i sms men tycker att ni ska läsa det för det är en smart text för er tjejer som känner igen er! (Jag är inte en av de ;))
 
 
En äkta kille ska gilla dig för den du är, inte för hur långt hår du har eller om du har massor av smink. Detta är faktiskt ett av årets viktigaste sms för att stärka tjejers självsäkerhet, ännu lite till. Du är inte tjock, ful eller äcklig. Du är söt, fin och älskad av många! Skicka nu detta till alla din tjejkompisar och hoppas på att de skickar vidare. Målet är att alla tjejer i Sverige ska få det. Så om du nu får det många gånger betyder det bara att många bryr sig om dig! <3 ;)
Hoppas att ni läser texten nu! <3

Ska bara säga...

 

Äntligen:')♥

Får jag träffa min älskade Paris:')♥

Saknar alla vänner nu♥

Kommer!

Kommer snart tillbaka från bloggpausen! Ska på ridläger på måndag! //Julia


RSS 2.0