Sorry!

Ledsen för dålig uppdatering men ska försöka förbättra det! Här kommer ett litet längre inlägg om vad vi gjorde igår! Taget av storasyster Linnea (ponieriders.blogg.se).
 
Hejsansvejsan  
Tråkväder...Idag hade vi en liten rundtur i Göteborg. Vi har ju varit här förut eftersom att vi har släkt här men pappa har vuxit upp har också så vi åkte med bilen och hade en "rundtur" i de områderna. Jättemyysigt faktiskt 
 
Jag kan ju berätta lite om våran rundtur men det kanske inte är det roligaste att läsa. 
Vid 12.30(parkeringstiden gick ut då)  åkte vi från hotellet. Från början åkte vi runt lite inne  i själva göteborg, bara körde runt lite,  sedan åkte vi ut från gbg city och ut till nåt ställe där pappa hade haft vindsurfing lektioner, sommarjobbat där alltså. Kollade lite där. Efter det gav vi oss iväg mot smithska udden, en badplats där jag och Julia har varit med våran moster o mamma. Pappa har såklart varit där under barndomen oså. Vi satt kvar i bilen o bara kolla ut lite på klipporna eftersom att det spöregnade. Efter det så åkte vi till en annan badplats vid namn Näset där vi parkerade och hoppade ur bilen. När man hade gått nerför en backe så kom man till en väldigt fin sandstrand som var omgedd av klippor, så att man kunde vara på både klipporna och stranden, det brukar vara väldigt mycket människor där men inte idag, det kanske man kan förstå pågrund av regnet. Cash blev såklart överglad och badade medan jag och Julia vadade lite i vattnet. Vi klättrade lite på klipporna och bara njöt en stund. 
Sedan åkte vi iväg till ett område där pappa växte upp de första åren av sitt liv och fick se lite av det. Bla. en Ishall, skola, hus o sånt. 
Sedan åkte vi och kollade lite i Mölndal, kollade lite grejer där pappa varit o växt upp på olika sett. Vi åt och sedan kollade vi mer. 
Vi kollade massa grejer...som ni kanske förstår. 
Det som jag tyckte var ganska kul var att vi tittade på den ridskolan där pappas systrar(o lite pappa, han red där när han var ganska liten, sen ville han göra annat) red. Så det var ganska kul, sedan var vi och tittade på ett stall där de hade häst sedan eftersom att pappas äldsta syster köpte loss en häst från ridskolan. Väldigt kul faktiskt 
 
Skönt att ha en ganska lugn dag, nu ska jag sätta mig och skriva tidinställt tills imorgon eftersom jag kommer befinna mig på Liseberg, ska se om jag kan slänga in nåt inlägg men ett tidinställt blir det iallafall. 
 
En gammal bild på Joe, hästen som pappas syster köpte. 
  
 
Sådär lite bättre!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0